Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

üste gri beyaz zehir hane dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin pop cereyanı olan İskandinav ezgi dekorasyonu hayata geçirmeye bir etap henüz yaklaşabilirsiniz.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalçın ve siyah renklerde tercih ettik. Ast ocaklık dolaplarımızda:

Antrasit renkli avizeler veya aplikler nesil sinei aydınlatma sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu suret armatürler antrasit rengin koyu ve servet sahibi tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Evinizde içi geniş bir yansıma peyda etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple akak odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen feza mavisinden destek alabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile komple bir uyum esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak tanır.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali yalnız aynı zamanda dingin ve erinçli bir ocaklık dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda sert yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda eksiksiz ve düzenli bir görünüm elde etmek isteseniz dahi palas kirlenen ve antrasit renk tonları izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi almak bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Odanın elan emeksiz aydınlanmasını esenlar. Henüz aydınlık bir zemin oluşmasını sağladığı midein odadaki öbür bezemeli ürünlerin elan besbelli olmasını esenlar.

Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak yürekin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki antrasit renk tonları yeri yetişkin bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir atmosfer kazanmıştırrır.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size koca kolaylık sağlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Zirdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile diğer tarafta canlı ve henüz kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon üslupı ile yaşantıımızda elan lüks arsa edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler antrasit duvar boyas evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page